Aanbod - Volledig jezelf zijn

Aanbod

Ben er óók voor jezelf!

De (online) cursussen, retraites en de natuurcoaching
zijn ervaringsgericht, speels en holistisch
.

Het brengt je natuurlijke groei en bewustzijn.

Kies wat nú het beste bij je past en wat jou de meeste groei brengt.

Als je even samen wilt kijken welk aanbod het meest geschikt is,
kan je contact met me opnemen.

Individuele Natuurcoaching

Heb je vooral behoefte aan persoonlijk contact? Door bewust en vanuit het hart verbinding te maken met de Natuur, kom je meer over jezelf te weten. Het brengt rust, helderheid en vertragen. En je gaat een diepere VERBINDING met JOUW NATUUR ervaren. Dit doen we op een ont-spannen en ontdekkende manier.

Dag-retraite

Deze 'dag voor jezelf' brengt niet alleen ont-spanning, maar ook schoonheid, genieten en inzichten. Maak weer verbinding met jeZelf. Komt uit je hoofd en HERSTEL het CONTACT en de BALANS in jezelf. Breng ruimte, zachtheid, aandacht en helderheid in je (drukke) leven. Gun jezelf deze rust -en ontdekkingsmomenten!

Blijf dicht bij jeZelf

Deze cursus gaat over ‘JE AUTHENTIEKE ZELF' zijn. En het is voor sensitieve vrouwen. Ga onderzoeken wat je nodig hebt, ontdek wat écht bij je past, bewaak je grenzen en maak ruimte voor helderheid. Hiermee geef je waardevolle tijd en aandacht aan jezelf! En creëer je meer rust en balans in jezelf en je dagelijkse leven.

Weekend-retraite

Wat vraagt er bij jou om aandacht? Je maakt contact met jouw natuurlijke rust, wijsheid en eigenheid. Op een ontspannen, creatieve en lichte manier tot jezelf komen. Verlang je naar tijd, aandacht, zachtheid en ruimte voor jezelf? Ontspan, ervaar, ontdek en geniet! Als cadeau voor jezelf ♥

Wandel je Wijzer

Voor iedereen die graag wandelt in de natuur en daar meer verdieping aan wil geven. Je gaat jezelf ervaren via NATUURBELEVING. Ben je benieuwd wat de natuur jou kan aanreiken aan spiegelende antwoorden en ervaringen? Ik nodig je graag uit om mee te gaan met de INSPIRATIEWANDELINGEN in de natuur!

Vrij jezelf zijn

Door te ONT-SPANNEN en te GENIETEN! Deze cursus duurt een half jaar en het is een cursus voor vrouwen die het lastig vinden om bij zichzelf te komen, rust te vinden en te genieten. Verlang je ook naar ruimte, vrijheid, openheid, creativiteit, in de natuur zijn? Verdiep en versterk de natuurlijke relatie met jeZelf.