Aanbod - Volledig jezelf zijn

Aanbod

Ben er óók voor jezelf!

De cursussen, day-retreats, inspiratiewandelingen,
1-op-1 natuurcoaching, natuurweekenden en de opleiding
zijn ervaringsgericht, speels, holistisch
en diepwerkend.

We laten ons inspireren door de natuur, creativiteit, intuïtie,
spiegeling, ont-spanning, verbinding, ervaren & ontdekken,
bewust-zijn, jouw eigenheid en ervaringen uitwisselen.

Het brengt je natuurlijke groei en bewustzijn.

Kies wat nú het beste bij je past en wat jou de meeste groei brengt.

1-op-1 Natuurcoaching

Heb je vooral behoefte aan persoonlijk contact? Door bewust en vanuit het hart verbinding te maken met de Natuur, kom je meer over jezelf te weten. Het brengt helderheid en rust en je gaat een diepere verbinding met JE EIGEN NATUUR ervaren. Dit doen we op een ontspannen en ontdekkende manier.

Day-retreats

Deze dag is een natuurreis die je niet alleen ont-spanning en vertraging brengt, maar ook schoonheid, genieten en inzichten. Verdiep de verbinding met jeZelf, jouw eigenheid, je ware natuur. Je komt uit je hoofd en herstelt het contact in jezelf. Sluit je aan op het rustgevende ritme van de natuur om meer balans en rust te vinden.

Blijf dicht bij jeZelf

Dit programma gaat over ‘JE AUTHENTIEKE ZELF' zijn. Ga onderzoeken wat je nodig hebt, ontdek wat écht bij je past, bewaak je grenzen en maak bewuste keuzes. Hiermee geef je waardevolle tijd en aandacht aan jezelf! En creëer je meer rust en balans in jezelf en je dagelijkse leven.

Natuurweekend

Onze Natuurlijke staat van Zijn is rust, stilte, ruimte, puurheid, vrede, openheid, kracht, liefde en vertrouwen. Ontdek NATUURWIJSHEID en geniet van de schoonheid, het ritme en de magie van de Natuur en jouw eigenheid! Wil je ook ervaren wat verbinding en samenwerken met de Natuur met je doet?

Wandel je Wijzer

Voor iedereen die graag wandelt in de natuur en daar meer verdieping aan wil geven. Het is ook een kennismaking met mij en gelijkgestemden. Ga je mee met INSPIRATIEWANDELINGEN in de natuur? Tussendoor doen we mooie opdrachten en oefeningen. Het is een fijne en inzichtgevende ochtend!

Herontdek je ware Natuur

Dit is een halfjaar-OPLEIDING voor vrouwen die het lastig vinden om bij zichzelf te komen, rust te vinden en te genieten. Ben je druk, heb je weinig tijd voor jezelf en wordt je geleefd? Verlang je naar tijd, aandacht en ruimte voor jezelf en je eigen proces? Wil je helderheid, rust, verdieping en richting vinden?