Aanbod - Volledig jezelf zijn

Aanbod

Ben er óók voor jezelf!

De cursussen, natuur-dagretraites, inspiratiewandelingen,
1-op-1 natuurcoaching, het natuurweekend en de opleiding 
zijn ervaringsgericht, speels en holistisch
.

We laten ons inspireren door de natuur, creativiteit, intuïtie,
spiegeling, ont-spanning, verbinding, ervaren, ontdekken, bewust-zijn,
jouw eigenheid en ervaringen uitwisselen.

Het brengt je natuurlijke groei en bewustzijn.

Kies wat nú het beste bij je past en wat jou de meeste groei brengt.

1-op-1 Natuurcoaching

Heb je vooral behoefte aan persoonlijk contact? Door bewust en vanuit het hart verbinding te maken met de Natuur, kom je meer over jezelf te weten. Het brengt helderheid en rust en je gaat een diepere VERBINDING met JOUW NATUUR ervaren. Dit doen we op een ont-spannen en ontdekkende manier.

Natuur dagretraite

Deze natuurdag brengt niet alleen ont-spanning en vertraging, maar ook schoonheid, genieten en inzichten. Maak verbinding met jeZelf. Je komt uit je hoofd en HERSTELT het CONTACT en de BALANS in jezelf. Breng rustmomenten, ont-spanning en helderheid in je (drukke) leven. Ervaar de natuur in jou!

Blijf dicht bij jeZelf

Deze cursus gaat over ‘JE AUTHENTIEKE ZELF' zijn. En is voor sensitieve vrouwen. Ga onderzoeken wat je nodig hebt, ontdek wat écht bij je past, bewaak je grenzen en maak ruimte voor helderheid. Hiermee geef je waardevolle tijd en aandacht aan jezelf! En creëer je meer rust en balans in jezelf en je dagelijkse leven.

Natuurretraite

Onze Natuurlijke staat van Zijn is rust, stilte, ruimte, puurheid, vrede, openheid, kracht, liefde en vertrouwen. Ontdek je NATUURLIJKE WIJSHEID en geniet van de schoonheid, het ritme en de magie van de Natuur en jouw eigenheid! Wil je ook ervaren wat verbinding en samenwerken met de Natuur met je doet?

Wandel je Wijzer

Voor iedereen die graag wandelt in de natuur en daar meer verdieping aan wil geven. Je gaat jezelf ervaren via NATUURBELEVING. Ben je benieuwd wat de natuur jou kan aanreiken aan spiegelende antwoorden en ervaringen? Ik nodig je graag uit om mee te gaan met de INSPIRATIEWANDELINGEN in de natuur!

Herontdek je ware Natuur

Dit is een Jaar-OPLEIDING voor vrouwen die het lastig vinden om bij zichzelf te komen, rust te vinden en te genieten. Verlang je naar tijd, aandacht en ruimte voor jezelf? Wil je helderheid, ont-spanning, verdieping en richting vinden via de natuur? Het gaat om jouw natuurlijke waarheid, wijsheid en beleving.